Ivan Knezović ostaja član velenjskega Rudarja. Vodstvo velenjskega prvoligaša je s postavnim Dalmatincem sodelovanje podaljšalo za dve leti, vse do konca sezone 2015/16.


31-letni Dalmatinec, ki je v Sloveniji branil tudi barve Kopra in Domžal, se je v Velenje preselil lansko poletje, potem ko v Domžalah ni več našel skupnega jezika z nekdanji trenerjem Stevanom Mojsilovićem. Knezović je bil v letošnji sezoni eden glavnih ‘krivcev’, da je Rudar v celotni sezoni prejel vsega 33 zadetkov. V letošnji sezoni je popularni ‘Knez’ odigral 27 ligaških preizkušenj, zatresel tudi mrežo kranjskega Triglava, skupno pa je v osmih sezonah na prvoligaških zelenicah zbral že 203 tekme in preko 16.800 minut.

Vodstvo Rudarja sicer ne skriva, da ima klub nekaj finančnih težav, direktor Miran Jalušič pa je za včerajšnjo izdajo Ekipe že potrdil, da klub ne podaljšal pogodbe z nekaterimi igralci, moštvu pa se bo priključilo nekaj obetavnih mladcev. Pogodbe sicer v kratkem potečejo tudi Christianu Bubaloviću, Rusminu Dediću, Senadu Jahiću, Alešu Jeseničniku, Mateju Podlogarju in Urošu Rošerju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brekalo in Vipotnik s prvencema junaka slovenske zmage v Kazahstanu

Slov enija je danes na gostovanju v Kazahstanu pričela misijo uvrstitve na Euro, ki ga bo …