Izkušeni branilec Branko Ilić se vrača v Slovenijo, enoletno pogodbo je podpisal z Domžalami, kjer je v preteklosti že igral.


Nekdanji slovenski reprezentant je rumeni dres nosil že v šampionski sezoni 2006/07, ko so Domžalčani osvojili naslov državnih prvakov. Takrat je Ljubljančanu uspel preboj ne evropske zelenice, saj se je preselil k španskemu Betisu. V bogati nogometni karijeri je nastopal tudi za Moskau in Lokomotivo iz Moskve, ciprski Anorthosis, izraelski Hapoel Tel Aviv, srbski Partizan, kazakstansko Astano, japonsko Urawo, ljubljansko Olimpijo in nazadnje danski Vejle.

“Domžale so bile zame izjemna odskočna deska. Tu sem bil v tistem času v karieri, ko sem začenjal svojo nogometno pot in si s prikazanim v rumenem dresu zagotovil prestop v tuje klube. Vsekakor se moram za to zahvaliti prav Domžalam, pa tudi dejstvo, da so mi sedaj ponudili še eno priložnost, je zame izjemna nagrada. Vsekakor se novih izzivov v  mestu ob Kamniški Bistrici že močno veselim. Verjamem, da se bomo s pomočjo odličnega trenerskega štaba dobro pripravili na prihajajočo sezono in si postavili visoke cilje – tako v evropskih tekmovanjih, kot v Prvi ligi. Močno pa upam, da nam jih bo tudi uspelo izpolniti,” je ob prestopu dejal Ilić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…