Danes, ko je v Ljubljani finalni dan so v prvem finalnem obračunu v mladinskem pokalu mladinci Domžal nadigrali vrstnike Aluminija ter postali mladinski pokalni prvaki.


Domžalčani so povedli po dobrih 20. Minutah igre, ko je mrežo rdeče-belih načel Adam Gnezda Čerin, ki je Banića premagal z lepim zadetkom z glavo. Kidričani so po prejetem zadetku sicer poskušali rezultat preobrniti v svojo korist, vendar je v 33. Minuti Anis Jašaragić zadel za občutnejšo vodstvo rumenih. Le dve minuti zatem je ponovno na sceno stopil Anis Jašaragić, ko je izkoristil lepo podajo Gučka. Vse dvome o zmagovalcu so Domžalčani rešili dve minuti pred iztekom prvega dela, ko je še tretjič na srečanju Banića premagal Jašaragić. Kidričani so tik pred odhodom na odmor uspeli rezultat znižati, zaostanek je znižal Kovačec.

V drugem delu so Domžalčani mirno pripeljali srečanje do konca, ob tem pa še dvakrat zatresli mrežo Kidričanov. Domžalčani so vodstvo povišali v 77. Minuti, ko je še drugič na srečanju zadel Gnezda Čerin. Končni rezultat je le dve minuti zatem postavil Urbančič.

NK Domžale U19: NK Aluminij 19: 6:1 (4:1)

Gnezda Čerin 21`, 77`, Jašaragić 33`, 35`, 43`, Urbančič 79`, Kovačec 45`

Domžale: Mihelak (85` Stojković), Radovanović (79`Gutić), Urh, Guček, Žinič, Božič (82` Iskra), Gorenc Stankovič, Gnezda Čerin, Urbančič (82` Karadžić), Gregorin, Jašaragić (67` Zupančič)

Aluminij: Banić, Pohleven (46` Jauk), Fekonja, Pušnik, Marinšek, Štaharnik (69` Sać), Fekonja (75` Brzin), Rogina (46` Ferčić), Brglez, Bračko, Kovačec (46` Mesarič)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor je še okrepil vezno linijo, prišel obetaven mladenič Hamburga

Če gre verjeti Instagram objavi, mladega vezista, Luke Božičkovića, je to nov igralec NK M…