Danes ob 9. uri gredo v prodajo še zadnji kompleti vstopnic za tri domače obračune Maribora za skupinski del Lige prvakov. Potem ko so kupci sezonskih vstopnic izkoristili predkupno pravico, bo na vrsto prišlo tudi nekaj najhitrejših srečnežev, ki bodo lahko v Vijol’čni bajti kupili po dva kompleta vstopnic.


V taboru vijoličasti so še enkrat več poudarili, da je Ljudski vrt najmanjši stadion v skupinskem delu, zanimanje pa večkrat presega kapaciteto in vstopnic ni dovolj za vse zainteresirane. V skupinskem delu je vsak gostitelj zavezan k rezervaciji še večjega števila sedežev za potrebe UEFA in njenih partnerjev, kot je bilo predpisano za play-off. Klub pa mora spoštovati vse pogodbene obveznosti do klubskih sponzorjev, določen del vstopnic je bil namenjen za igralce in njihove družinske člane, za otroke iz nogometne šole ter njihove starše, za navijaško skupino Viole, člane baznih postaj, obenem pa ne gre pozabiti še na obvezno “kvota”, ki pripada gostujočemu klubu, tako da klub razumljivo, ni mogel ustreči vsem prošnjam.

Cene seveda ostajajo nespremenjene, 90 evrov za tri tekme na tribuni vzhod in zahod (brez sektorjev D, E), 60 evrov za mladostnike do 15. leta. Ali pa 130 evrov na zadnjih preostalih sedežih v sektorjih D in E na zahodni tribuni. Po nekaterih informacijah naj bi bilo na voljo le še dobrih sto kompletov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji hrvaški kapetan o Čeferinu: “UEFA nam je vseskozi pomagala”

Kot verjetno že veste, se v Ukrajini zadnjih nekaj mesecev odvija vojna proti Rusiji, posl…