Dolgoletni kapetan slovenske nogometne reprezentance je v minuli sezoni s Chievom izpadel iz elitne italijanske lige, a mu kljub temu ostaja zvest. Cesar je s klubom iz Verone podaljšal pogodbo še za eno sezono.

Steber novopečenega italijanskega drugoligaša, ki ravno danes praznuje svoj 37. rojstni dan, bo tako začel že svojo 10. sezono v rumenem dresu. Za leteče osle je Ljubljančan do sedaj odigral že 226 tekem, od tega kar 215 v Serie A., ob tem pa si je tudi 30-krat nadel kapetanski trak.

Današnji slavljenec je s podpisom pogodbe prejel lepo darilo, obenem pa so navijači Chieva novico sprejeli z navdušenjem, saj več kot očitno cenijo zvestobo. Med drugim pogodba Cesarju omogoča podaljšanje še za eno leto, vse do leta 2021.

Cesar je v klub iz mesta Rome in Julije prestopil v sezoni 2010, tik pred začetkom svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki, ko je Slovenija nazadnje nastopila na velikem tekmovanju. Ljubljančan je za slovensko reprezentanco zbral kar 101 nastop in je edini, ki si je več kot 100-krat nadel dres s slovenskim grbom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalski mladinci remizirali v Romuniji

Varovanci Darka Birjukova so se danes v mladinski ligi prvakov pomerili z romunskim Viitou…