Dolgoletni kapetan slovenske nogometne reprezentance je v minuli sezoni s Chievom izpadel iz elitne italijanske lige, a mu kljub temu ostaja zvest. Cesar je s klubom iz Verone podaljšal pogodbo še za eno sezono.


Steber novopečenega italijanskega drugoligaša, ki ravno danes praznuje svoj 37. rojstni dan, bo tako začel že svojo 10. sezono v rumenem dresu. Za leteče osle je Ljubljančan do sedaj odigral že 226 tekem, od tega kar 215 v Serie A., ob tem pa si je tudi 30-krat nadel kapetanski trak.

Današnji slavljenec je s podpisom pogodbe prejel lepo darilo, obenem pa so navijači Chieva novico sprejeli z navdušenjem, saj več kot očitno cenijo zvestobo. Med drugim pogodba Cesarju omogoča podaljšanje še za eno leto, vse do leta 2021.

Cesar je v klub iz mesta Rome in Julije prestopil v sezoni 2010, tik pred začetkom svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki, ko je Slovenija nazadnje nastopila na velikem tekmovanju. Ljubljančan je za slovensko reprezentanco zbral kar 101 nastop in je edini, ki si je več kot 100-krat nadel dres s slovenskim grbom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Humanitarno društvo Srčni lev in Božo Kostadinovski organizirajo. Dobrodelni turnir v nogometu, SKUPAJ ZA JANA

Poteka tudi licitacija dresov, med drugimi tudi dresi najbolj odmevnih  igralcev, ki nasto…