Med reprezentančnim premorom bo moral trener Olimpije pripraviti svoje moštvo za nadaljnje izzive. Čaka jih prvenstvena tekma in pa tudi evropska, najprej pa bo v Stožicah gostovala vodilna Mura.

“Imamo dva tedna, da se pripravimo na vse, kar nas čaka. Na žalost nismo kompletni, saj je kar nekaj igralcev v reprezentančnih taborih. Kljub temu, bomo izkoristili ta čas, da dvignemo fante, ki so tukaj, na višji energetski nivo. Seveda kolikor se to da storiti v dveh tednih. Poskušali bomo tudi nadgraditi igro v fazi branjenja in napadanja. Imamo veliko dela in upam, da nam bo uspelo čim bolj kvalitetno izkoristiti preostanek premora. Najprej se bomo osredotočili na obrambni segment igre. Pred nami so veliki izzivi, tako v prvenstvu kot v Evropi. Na treningih se bomo posvetili številnim stvarem, začeli pa smo pri fazi branjenja,” je za klubsko spletno stran spregovoril trener Olimpij, Dino Skender.


Trener Olimpije je nekaj besed namenil tudi Ivanović, okrepitvi iz Partizana: “Zagotovo smo z Djordjejem pridobili dodatno kvaliteto. Čestitam predsedniku Mandariću in športnemu direktorju Rudonji, da sta uspela pripeljati igralca iz praktično prve ekipe Partizana. Njegov prihod nas bo še dodatno motiviral in nas dvignil na višji nivo. Vidi se, da je pravi, karakteren fant in da se bo vklopil v slačilnico. Na temu vztrajam že od prvega dne, da imamo karakterne fante, karakterno slačilnico in mislim, da se bo idealno vključil v ekipo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Celju so se mu odrekli, danes pa predstavlja pomembno okrepitev hrvaškega prvoligaša

V začetku meseca septembra so se v Celju odrekli kar dvema nogometašema, in sicer Juretu M…