Slovenski napadalec Roman Bezjak je z dobrimi igrami v prvem delu letošnje sezone pošteno opozoril nase. Čeprav je ocenjen na pet milijonov evrov, zanimanje zanj narašča. Sedaj se je v tekmo za njegov podpis vključil še premierligaš West Bromwich Albion.


Ni dvoma, da je 24-letni slovenski napadalec prvo ime Ludogoretsa, saj je v jesenskem delu na 17 tekmah dosegel 10 zadetkov, na 5 tekmah Evropske lige pa je prispeval 4 zadetke, zato je v zadnjem obdobju dvignil kar nekaj prahu, saj je zanimanje za njegove usluge izrazilo kar nekaj klubov iz Ukrajine, Španije, Nizozemske in Nemčije. Bolgarski mediji poročajo, da je bolgarski prvak prejel ponudbo še iz Anglije. West Bromwich Albion, pri katerem je pred leti igral Robert Koren, si želi Bezjaka izposoditi do konca sezone z možnostjo odkupa, vendar pa Bolgari temu niso najbolj naklonjeni, v poštev pride samo prodaja. Čeprav se zimski prestopni rok zaključi konec januarja, bo v klubskih prostorih Ludogoretsa še kako vroče, vseeno pa je bolgarski prvak ob morebitnem odhodu slovenskega napadalca že našel primerno zamenjavo. V Razgrad naj bi se iz Beroeja preselil 25-letni Venceslav Hristov.

Kje bo novopečeni slovenski reprezentant nadaljeval kariero, bo kmalu znano. V Angliji, Nemčiji, Španiji … ali pa bo ostal kar pri Ludogoretsu v Razgradu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…