Tudi nogometaše v vzhodnem delu 3. SNL čakajo že jutri nove obveznosti. Vodilni Odranci bodo tokrat pred svojimi gledalci gostili Radgono. Odranci, ki so v nedeljo slavili v derbiju kroga v Veliki Polani so trenutno v izjemni formi in so Polani nasuli kar štiri zadetek. A tudi Radgončani so v zadnjem obdobju pokazali nekaj dobrih partij, nazadnje slavili doma proti Čardi, ter se povzpeli na deseto mesto lestvice. Gostje se verjetno zavedajo, da jih tokrat čaka »misija nemogoče« a vendarle v Odrance ne odhajajo z belo zastavo, ampak z željo, da čim dražje prodajo svojo kožo. Sicer bi bilo vse razen nove zmage Odrancev veliko presenečenje, a tudi ta se na nogometnih igriščih dogajajo. Prvi zasledovalci Odrancev, nogometaši Beltincev se tokrat odpravljajo v Kuzmo k Tromejniku. Obe ekipi sta pretekli vikend nasuli nasprotnikom po pet zadetkov, kar priča o kakovostnih zasedbah, ki si bosta tokrat stali nasproti. Beltinčani si nikakor nebi radi privoščili spodrsljaja in bi tudi po tekmi v Kuzmi, bili radi blizu Odrancev. Medtem lahko gredo nogometaši Tromejnika v srečanje proti vsaj na papirju favoriziranim Beltincem povsem sproščeno in neobremenjeno.


Polana, ki je pretekli vikend doživela hud udarec pred svojimi zvestimi navijači bo tudi tokrat igrala doma, v goste pa prihajajo sosedi iz prvenstvene lestvice nogometaši Ljutomera. Ljutomerčani so v spomladanskem delu sezone v zelo dobri formi, nazadnje so doma po preobratu slavili proti Hotizi in se Polani približali na vsega štiri točke. Polani bi po hudem porazu z Odranci tokrat prijale vse tri točke, s čimer bi vsaj malo pozabili na slab vikend. V Veliki Polani izrazitega favorita za vse tri točke ni, zagotovo pa se obeta zelo zanimivo srečanje. Nogometaši petouvrščenega Grada se tokrat odpravljajo v goste k Čardi. V Martjancih nikakor ne morejo biti zadovoljni z zadnjo predstavo proti Radgoni, ko morali priznati premoč nasprotnikom. Nenazadnje Čarda je nazadnje pred svojimi gledalci premagala Polano, tako da v domačem taboru seveda upajo, da tudi proti Gradu ponovijo predstavo iz zadnje domače tekme. Grad je v spomladanskem delu sezone v izjemni formi in še ni izgubil, ob enem remiju je kar štirikrat slavil in tokrat išče še peto spomladansko zmago. V Martjancih se obeta zelo zanimivo srečanje, kjer izrazitega favorita za tri točke ni.

Nogometaši šestouvrščene Hotize se tokrat odpravljajo v Radence k Radenski Slatini. Hotižani so pretekli vikend po morali priznati premoč Ljutomeru, medtem ko so Radenčani doživeli pravi mali polom proti Beltincem. Hotižani, ki lahko igrajo za razliko od Radenčanov povsem sproščeno in neobremenjeno so vsaj na papirju v vlogi favoritov. Radenčani, ki se trenutno nahajajo na dvanajstem mestu prvenstvene lestvice nujno potrebujejo točke, a Hotiza je vsaj trenutno verjetno prevelik zalogaj. Na Turnišču se obeta derbi dna prvenstvene lestvice saj v goste prihajajo nogometaši Bogojine. V nekoliko boljšem položaju so gostitelji, ki imajo pred Bogojino točko prednosti, a forma obeh ekip je izjemno slaba, saj še nobeni izmed ekip v nadaljevanju prvenstva ni uspelo osvojiti niti točke. V domačem taboru seveda upajo, da bodo skušali vnovčiti prednost domačega igrišča in se še nekoliko oddaljiti od Bogojine, a tudi v gostujočem taboru upajo, da bi lahko na Turnišču pričeli z nabiranjem točk. V Črenšovcih bodo gostovali nogometaši Rakičana, gre za sosedski dvoboj iz prvenstvene lestvice, med osmo in deveto ekipo prvenstva, kateri ločijo tri točke. Črenšovci, ki so nazadnje priznali premoč Gradu, v gosteh, igrajo vsaj doma zelo zanesljivo, nenazadnje so v spomladanskem delu sezone doma uganil Odrance, ter remizirali z Polano. Medtem je Rakičan nazadnje doma slavil tesno proti Turnišču v gosteh pa še vsaj v nadaljevanju sezone nogometaši Rakičana niso osvojili točk. Vsaj na trenutne razmere, nekaj več možnosti za končno zmago pripada gostiteljem.

Spored 21. kroga:

Sreda, 25.4.2018

17.00; Turnišče; Turnišče : Bogojina

17.00; Kuzma; Tromejnik : ND LUŠT Beltinci

17.00; Velika Polana; Polana : Avto Rajh Ljutomer

17.00; Radenci; Radenska Slatina : Hotiza

17.00; Odranci; Odranci : ŠNK Radgona

17.00; Martjanci; Čarda Martjanci : Grad

17.00; Črenšovci; Črenšovci : Rakičan  

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor je še okrepil vezno linijo, prišel obetaven mladenič Hamburga

Če gre verjeti Instagram objavi, mladega vezista, Luke Božičkovića, je to nov igralec NK M…