V prihajajočem vikendu bo padel zastor tudi pod jesenski del 2. slovenske nogometne lige, saj bosta odigrani še zadnji dve tekmi, ki bi morali biti odigrani že v sedmem krogu.


V soboto bodo Brežičani, ki so v zadnjih  tekmah pridno nabirali točke gostili Roltek Dob. Brežičani, že kar en čas ne poznajo poraza, jesenski del pa si želijo skleniti s pozitivnim rezultatom, kateri bi jih utrdil na trinajstem mestu prvenstvene lestvice. Dobljani prihajajo v Posavje v boljšem položaju, saj se trenutno nahajajo na desetem mestu in imajo osem točk več od gostiteljev, z novimi točkami pa bi se lahko po lestvici še povzpeli. Nedvomno gre v Brežicah pričakovati zanimivo srečanje, kjer bi bile verjetno obe ekipi še najbolj zadovoljni z remijem.

V nedeljskem srečanju pa bodo Brda pred svojimi gledalci gostila Rogaško. Gre za srečanje začelja lestvice v katerem imajo gostitelji dve točki naskoka pred tokratnimi gosti iz Štajerske. Brici so v zadnjih dveh tekmah prišli do točk z dvema  remijema, medtem ko so Slatinčani v seriji treh zaporednih porazov. Oboji najverjetneje komaj čakajo na konec jesenskega dela, v nadaljevanju pa jih bo čakal boj za obstanek. Zato si verjetno v obeh taborih želijo jesen zaključiti s točami, katere bi nedvomno pozitivno vplivale na odhod v zimski premor. Bodo Brici izkoristili prednost domačega igrišča? Ali se bodo treh točk veselili Štajerci?

Razpored zaostalih tekem 7. kroga:

Sobota; 30.11.2019

13.00; Brežice; Brežice Terme Čatež : Roltek Dob

Nedelja; 1.12.2019

13.00; Vipolže; Brda : Rogaška

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenski sodnik delil pravico na derbiju v Egiptu

Le še nekaj tednov je ostalo do začetka drugega dela sezone v Prvi ligi Telemach in klubi …