V prihajajočem vikendu bo padel zastor tudi pod jesenski del 2. slovenske nogometne lige, saj bosta odigrani še zadnji dve tekmi, ki bi morali biti odigrani že v sedmem krogu.


V soboto bodo Brežičani, ki so v zadnjih  tekmah pridno nabirali točke gostili Roltek Dob. Brežičani, že kar en čas ne poznajo poraza, jesenski del pa si želijo skleniti s pozitivnim rezultatom, kateri bi jih utrdil na trinajstem mestu prvenstvene lestvice. Dobljani prihajajo v Posavje v boljšem položaju, saj se trenutno nahajajo na desetem mestu in imajo osem točk več od gostiteljev, z novimi točkami pa bi se lahko po lestvici še povzpeli. Nedvomno gre v Brežicah pričakovati zanimivo srečanje, kjer bi bile verjetno obe ekipi še najbolj zadovoljni z remijem.

V nedeljskem srečanju pa bodo Brda pred svojimi gledalci gostila Rogaško. Gre za srečanje začelja lestvice v katerem imajo gostitelji dve točki naskoka pred tokratnimi gosti iz Štajerske. Brici so v zadnjih dveh tekmah prišli do točk z dvema  remijema, medtem ko so Slatinčani v seriji treh zaporednih porazov. Oboji najverjetneje komaj čakajo na konec jesenskega dela, v nadaljevanju pa jih bo čakal boj za obstanek. Zato si verjetno v obeh taborih želijo jesen zaključiti s točami, katere bi nedvomno pozitivno vplivale na odhod v zimski premor. Bodo Brici izkoristili prednost domačega igrišča? Ali se bodo treh točk veselili Štajerci?

Razpored zaostalih tekem 7. kroga:

Sobota; 30.11.2019

13.00; Brežice; Brežice Terme Čatež : Roltek Dob

Nedelja; 1.12.2019

13.00; Vipolže; Brda : Rogaška

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zanimivosti od Olimpije do Tokia

Olimpijske igre Tokio 2020 se bodo, iz vsem poznanih razlogov, začele 23. julija letošnjeg…