V preteklosti je veljal za enega večjih talentov slovenskega nogometa, danes se Uroš Palibrk po več kot dve letih znova vrača na slovenske zelenice. Čeprav so ga v minulih tednih že povezovali z vrnitvijo v Triglav, Siniša Brkić še enega bivšega varovanca ni znova sprejel pod svoje okrilje.

Nekdanji član mladinskih selekcij AC Milana ne bo zaigral niti v dresu Zarice, ki se bori za obstanek v 2. SNL, Kranjčan bo zaključek jeseni preigral v tretjem kranjskem klubu, Savi, ki tekmuje na tretjeligaških zelenicah. Klub, ki domuje v Stražišču, se je z nekdanjim članom mladinskih reprezentančnih selekcij sredi oktobra dogovoril za sodelovanje do zaključka letošnje sezone, Palibrk pa je s Savo sklenil profesionalno pogodbo do zaključka letošnje sezone in bil danes tudi uspešno registriran.

Palibrk je bil do poletja leto in pol član salzburške Austrie, ki je po koncu minule sezone izpadla iz drugoligaške konkurence, zdaj pa se bori za obstanek med tretjeligaši. Lani je v vijoličastem dresu dosegel šest zadetkov štirikrat pa je bil v opravi Triglava uspešen v slovenskem državnem prvenstvu, v katerem je v sezoni 2013/14 odigral 22 tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL zahod: Šestica Kopra, lokalni obračun Vipavi

Največ gledalcev, kakšnih 250, se je tokrat zbralo na stadionu ob beli, kjer sta se v loka…