Danes je bila v Podvincih odigrana kvalifikacijska tekma za vstop v 3. SNL vzhod za prihodnjo sezono med prvakoma MNZ Ptuj in MNZ Maribor, ekipama Podvincev in Brunšvika. Zmage, ki jih je popeljala nazaj med tretjeligaše so se veselili nogometaši Brunšvika, ki se tako po sezoni 2017/2018 vračajo med v 3. SNL. Srečanje so bistveno boljše pričeli gostje, ki so povedli že v 7. minuti, ko je domačega vratarja premagal Nejc Ekart. Gostje so z ostrim tempom nadaljevali, ter dobrih deset minut zatem povišali svoje vodstvo, ko je za občutnejšo prednost poskrbel prvi strelec Brunšvika Lučo Kočar. Gostje so minimalno prednost držali vse do končnice, kjer so Podvinčani dobrih sedem minut pred iztekom rednega dela rezultat znižali, ko je zadel Marko Šegula. Podvinčani so vse do konca srečanja skušali izsiliti podaljšek, a so gostje zadržali minimalno prednost, ter so ob zadnjem žvižgu Mirana Bukovca veselili ponovno uvrstitve v 3. SNL.

Podvinci; gledalcev: 200

Sodniki: Miran Bukovec, Eric Herženjak, Tomaž Kranjc

Podvinci : Brunšvik 1:2 (0:2)

Šegula 83`; Ekart 7`, Kočar 18`

Podvinci: Klinger, Ramšak, Marinič, Goričan (46` Lah), Čeh, Kuserbanj, Zamuda Horvat, Oman (70` Šegula), Orović, Simonič (70` Mulej), Svenšek

Brunšvik: Šlebinger, Krajnc, Brence, Frangež, Bohl, Lampret, Perkovič, Ekart (67` Grandošek), Bećiri, Kočar, Gajić (92` Tomanič)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
  • Svoboda okrepila napad

    Ljubljanska Svoboda, ki nastopa v 3. SNL Zahod, je pred pričetkom spomladanskega dela okre…
  • Branilec se vrača v Ajdovščino

    Ajdovsko primorje je oznanilo prihod oziroma povratek branilca Janija Curka, ki bo pomagal…
  • Knapi tudi v drugo zanesljivi

    Tudi na drugi pripravljalni tekmi so knapi slavili visoko zmago. Po zmagi nad Rogaško z 8:…
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Svoboda okrepila napad

Ljubljanska Svoboda, ki nastopa v 3. SNL Zahod, je pred pričetkom spomladanskega dela okre…