Murskosoboška NŠ Mura bo po vsega pol leta očitno znova dobila novo vodstvo. Čez dober teden, 24. julija, naj bi bilo ustoličeno novo vodstvo kluba, medtem ko se celotna zdajšnja garnitura, s predsednikom Tomislavom Knezom poslavlja od klubskih struktur.


Po naših informacijah bo Borisa Štivana, na mestu vodje mladinskega pogona, nadomestil Andrej Vidmar, funkcijo športnega direktorja pa naj bi prevzel Mitja Mörec, otrok Mure, ki si je črno-beli dres nazadnje nadel v pomladanskem delu sezone 2012/13, nato pa ga je pot vodila še v Kazahstan, Azerbajdžan in celo Vietnam, kjer pa se je zadržal zgolj za kratek čas. Kdo naj bila osrednja oseba za novim projektom, vsaj za zdaj še ni znano, se pa po Prekmurju že nekaj časa govori, da naj bi novo vodstvo v klub pripeljalo ruski kapital. Tako naj bi klub v prihodnji sezoni, če bo skupščina uspešna, za potrebe vseh selekcij razpolagal z letnim proračunom v višini 600 tisoč evrov, kar je številka, ki bi jo zavidal tudi marsikateri prvoligaški klub. A vsaj za zdaj ostaja zgolj pri govoricah, ki pa jih je bilo v Murski Soboti v preteklih letih že veliko, zato je povsem normalno, da pri prekmurskih ljubiteljih najpomembnejše postranske stvari na svetu vlada tudi določena mera skepse.

Člansko moštvo je sicer v tem tednu že pričelo s pripravami na novo sezono, v kateri bo očitno naskakovalo vrh lestvice 3. SNL vzhod. Klub sta sicer zapustila obetavna Ivo Balažic in Erik Hozjan, novincev pa je za zdaj šest, Niki Slana (Ljutomer), Denis Potrč (Tromejnik), Rok Kotnik (Donji Koncovčak), Goran Šnepf (Križevci) ter Mihael Karas in Tadej Cipot (oba Rakičan).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogaška zadržala trenerski štab

Iz vrst NK Rogaška so sporočili, da so uspešno zadržali trenerski štab iz pretekle sezone.…