V Beltincih so v minuli sezoni vsaj na papirju sestavili za tretjeligaške razmere spoštovanja vredno zasedbo, vendar varovancem trenerja Štefana Škaperja, kljub ambicijam po uvrstitvi v drugoligaško konkurenco, z vrha lestvice ni uspelo izriniti Odrancev.


Beltinci so tekmovanje sklenili na drugem mestu ligaške razpredelnice, po zaključku tekmovalnih obveznosti pa so iz rumeno-modrega tabora sporočili, da se bodo v novi sezoni vrnili še močnejši. Zelo verjetno pa se utegne zgoditi, da Beltinčani v prihodnji sezoni ne bodo mogli računati na Tadeja Apatiča, ki je moštvu pomagal ob koncu sezone. 27-letni bočni branilec se  v teh dneh dokazuje na preizkušnji pri južnih sosedih, v moštvu Interja iz Zaprešića, ki se je po zmagi v 2. HNL vrnil med hrvaške prvoligaše. Nekdanji član Domžal, Šerifa, Olimpije in sofijske Slavie je v včerajšnjem pripravljalnem obračunu z Lokomotivo, ki se je na Kajzerici končal brez zadetkov, odigral prvi polčas.

Slovenci bomo imeli v prihodnji sezoni v hrvaški prvoligaški druščini očitno precej pisano druščino. Matjaž Kek bo v Reki računal na Romana Bezjaka in Mirala Samardžića, Matjaž Rozman in Nejc Potokar pa sta v tem tednu okrepila koprivniški Slaven Belupo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bizjak v Kidričevem že zabija

Nogometaši Aluminija so odigrali prvo pripravljalno preizkušnjo v letošnjem poletju. Kidri…