Kranjska Zarica je pred dnevi v dodatnih kvalifikacijah za vstop v 2. SNL potrdila največji uspeh v 42-letni zgodovini kluba, saj so se Gorenjci po zmagi nad Ajdovščino Škou prvič prebili med drugoligaše. Po pričakovanjih bo Kranjčane tudi v drugoligaški druščini vodil prekaljeni Janez Zupančič.


“Janez Zupančič je zaslužen za izjemen uspeh, njegove izkušnje so neprecenljive. Načrtno delo in strokovna priprava na posamezne cikluse, s tekmami vred, večjih ‘presenečenj’ ne dopušča. Trener uživa zaupanje uprave kluba, motivacija za delo je na visokem nivoju, ambicije so prisotne,” je za spletno stran prvaka 3. SNL center, ki je v celotni sezoni doživel vsega en poraz, pa še tega ob koncu sezone, ko je bilo na vrhu lestvice že vse odločeno, dejal Miro Vodan, predsednik novopečenega drugoligaša. “S trenerjem Zupančičem sva dogovorila vse podrobnosti, sodelovanje se na moje oziroma obojestransko zadovoljstvo nadaljuje,” je še dodal Vodan, ki ga do začetka priprav članske ekipe, ta se bo zbrala v torek, 30. junija, ob 19. uri, skupaj s sodelavci verjetno čaka še veliko dela.

Jasno pa je, da bo Zarica tudi drugoligaške obračune gostila v domačem Športnem parku, ki pa bi znal biti predvsem v dvobojih s Triglavom in Šenčurjem pretesen za vse ljubitelje gorenjskega nogometa. Ob tem so na klubski spletni strani še dodali, da je pred Izvršnim odborom kluba v prihodnjih dneh še pomembna odločitev, glede posodobitve športne infrastrukture, a so pri tem ostali tudi malce skrivnostni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

S pripravami začeli tudi v Lendavi

Poletnega premora je konec tudi v Lendavi, saj je tamkajšnji drugoligaš začel s pripravami…