Športni park Radomlje je bil prizorišče dvoboja prvo in drugouvrščenih moštev letošnje druge lige. Deseta tekma med mlinarji in farmacevti je postregla z dvema goloma v zgodnji fazi tekme, šestimi rumenimo kartoni in rdečim, ki si ga je v podaljšku prvega polčasa prislužil gostujoči napadalec Žiga Kastrevec.


Že po prvi akciji so povedli rumeno-črni nogometaši Radomelj. Po nespretnem in nespametnem posredovanju z glavo Luke Kambiča, je do žoge prišel Jaka Ihbeisheh, ki je s svojo levico  sprožil močan strel s kakšnih 25 metrov, in po tleh je šlo okroglo usnje mimo vseh branilcev Krke ter vratarja Pintola po sredini za 1:0. To je bil za Jako prvi gol v dresu Radomelj na petnajsti tekmi.

Na jubileljni 120 drugoligaški nastop bo strelec vodilnega gola počakal do naslednjega kroga. Ta nekdanji reprezentančni vezist Palestine, pa beleži še 163 prvoligaških nastopov v dresih Interblocka, Primorja, Domžal, Rudarja, Krke in Brava.

Končni izid je v deseti minuti srečanja postavil nihče drug, kot najboljši strelec lige Anthony K. Parris. Marko Huč je preigraval, žoga se je odbijala in do nje je prišel Luka Vešner-Tičić ,ki je preigral tri nogometaše Radomelj, nato podal v kazenski prostor, kjer je bil Matic Marcius. Slednji je sprožil udarec, a je bila na mestu obramba Radomelj in njihov vratar David Šugić. Po fliperju v kazenskem prostoru je do žoge prišel jamajški reprezentančni napadalec, preigral nekaj igralcev, s svojo levico sprožil močan strel s kakšnih 10 metrov v levi spodnji kot Radomelj, in v gneči se je okroglo usnje ustavilo v mreži mlinarjev.

Parris je s štirinajstimi goli vodilni strelec lige, varovanci Zeljkovića, ki uspešno vodi novomeški nogometni klub pa ima pred zadnjimi sedmimi tekmami štiri točke zaostanka za Radomljami v boju za prvoligaško vstopnico.

Športni park Radomlje, 15.krog

RADOMLJE – KRKA  1:1 (1:1)

Ihbeisheh’1, Parris’10

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi kroga v Radomljah

Sobotno popoldne bo na drugoligaških zelenicah nedvomno postreglo s številnimi zanimivimi …