Zdaj je tudi uradno, kranjska Zarica se bo v krstno drugoligaško sezono podala brez prvega napadalca in daleč najboljšega strelca. Blaž Šujica se je, kot so Kranjčani napovedali že ob začetku priprav, preselil v Italijo.


Tam se je v preteklosti že dokazoval, saj se je še kot mladinec preizkušal pri veronskem Chievu, v prihodnji sezoni pa bo član repenskega Krasa, ki je v minuli sezoni kljub izdatni številčni slovenski pomoči po enoletnem udejstvovanju v Serie D izpadel v petoligaško razred italijanskega nogometa, tudi v prihodnje pa ga bo vodil . “Poklical me je Knežević. Takoj sem bil za,” je za zamejski Primorski dnevnik priznal 22-letni napadalec, ki je bil v dresu Zarice dvakrat zapored najboljši strelec 3. SNL zahod oziroma center. V sezoni 2013/14 je dosegel 20 zadetkov, v minuli sezoni pa je, kljub poškodbi v uvodu pomladanskega dela, še nadgradil dosežek in tekmovanje zaklučil s 25 zadetki.

Radenko Knežević, dolgoletni nogometaš Repencev, sedaj pa športni direktor kluba, je v klub v teh dneh pripeljal še dva novinca. Iz sežanskega Tabora se je v Kras preselil Dino Stančič, nekdanji član Kopra in Krke, v staro jato pa se bo vrnil tudi izkušeni Daniel Tomizza.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Biljenci ostali brez trenerja

Bilje so v minuli sezoni bile eno od prijetnejših presenečenj v 2. SNL, saj so sezono konč…