Do začetka drugoligaškega plesa so zgolj še trije dnevi. Zadnje dneve do uvodne preizkušnje v novi sezoni odštevajo tudi v taboru kranjskega Triglava, kjer so med poletnim prestopnim rokom pošteno prevetrili člansko zasedbo. Danes so Kranjčani registrirali še nekaj novincev.


Že pred dnevi smo poročali, da bodo dres Triglava v novi sezoni nosili Danijel Marčeta, Siniša Borenović, Žiga Verbič in Emir Ljubijankić. Slednji pa ne bo edini novinec v kranjskem moštvu, saj sta dres Šenčurja še v minuli sezoni nosila tudi Mario Guberac in Jernej Gvardjančič. Njun prestop so Kranjčani sicer potrdili že pred dnevi, danes je bil dvojec tudi registriran. “Po solidni sezoni v Šenčurju, je prišel poziv trenerja Siniše Brkića in potem, ko smo se pogovorili, sem se prepoznal v zgodbi in ambicijah kluba. Prihod v Triglav zame pomeni stopnička višje, ker gre za klub z zgodovino. Zahvalil pa bi se tudi Šenčurju za vse,” je za klubsko spletno stran priznal Guberac, sicer nekdanji mladinec ljubljanskega Interblocka.

Prav iz Interblocka se je v kranjski Športni center preselil tudi Domen Jugovar, gre sicer tudi za mladinskega reprezentanta Slovenije, medtem ko bo vratarsko konkurenco okrepil Deni Blažević, ki je v minuli sezoni v državnem prvenstvu dvakrat branil radomeljsko mrežo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Karanović iz Beltincev v Krško

Potem, ko so pri drugoligašu iz Beltincev oznanili odhod stratega Karanovića, in ustoličil…