Nogometaši Farmtech Veržeja so včeraj odigrali še tretjo pripravljalno srečanje. V Kidričevem je bil nasprotnik znova mednarodni.


Varovanci trenerja Zlatka Gaborja, ki so se pred dnevi v Brežicah pomerili tudi s Crveno zvezdo, so moči merili s Slobodo iz Tuzle, ki je s to tekmo končala priprave na slovenskih tleh. Zmage so se veselili nogometaši Slobode, ki so si v minuli sezoni priigrali povratek med najboljše bosansko-hercegovske klube. Sloboda je povedla tik pred koncem prvega polčasa, ko je zadel Radovanović, zmago pa sta v drugem polčasu potrdila Mujić, ki je bil uspešen po uri igre, in Selamović, ki je zadel v 82. minuti. Veržejski strateg Gabor, ki za razliko od lanske sezone, v novi ne more računati na mariborske moči, je priložnost ponudil 22 nogometašem, zaigral je tudi Arpad Vaš, nekdanji nogometaš Nafte, Mure, Aluminija in Zavrča.

SLOBODA TUZLA 3:0 FARMTECH VERŽEJ
Radovanović (43′), Mujić (62′), Selamović (82′)
Sloboda Tuzla: Pirić, Efendić, Kuduzović, Salihović, Mitrović, Omić, Bajraktarević, Džafić, Sarić, Mehidić, Radovanović. Trener: Denis Sadiković.
Farmtech Veržej: Andrejč, Pelcl, Domjan, Ropoša, Lukač, Kouter, Trstenjak, Gliha, Kaučič, Mauko, Kek. Igrali so še: Duh, Rola, Vaš, Ajlec, D. Vinkovič, M. Vinkovič, Kosi, Kuzma, Vidovič, M. Kapun, S. Kapun. Trener: Zlatko Gabor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

S pripravami začeli tudi v Lendavi

Poletnega premora je konec tudi v Lendavi, saj je tamkajšnji drugoligaš začel s pripravami…