Pred dobrim desetletjem so Borutu Semljerju napovedovali sanjsko kariero, bil je eden največjih talentov slovenskega nogometa, a se kariera po kaljenju v pogonu münchenskega Bayerna ni razpletla v skladu z napovedmi in željami.


Po šestih letih igranja v tujini se nekdanji reprezentant Slovenije, v dresu z državnim grbom je zbral sedem nastopov, zadnjih pet let je bil član kazahstanskih klubov, nazadnje Spartaka iz Semeyja, se Apačan vrača v Slovenijo. Čeprav se ga je pred tedni povezovalo s Celjani, bo danes 30-letni nogometaš v nadaljevanju sezone nosil dres Roltek Doba. Semler bo za četo trenerja Damirja Šabotića dobrodošla pridobitev že zaradi bogatih izkušenj, videli pa bomo, kaj bo pokazal na igrišču, morda se bo v modrem dresu predstavil že v petek, ko Dob gostuje v Šenčurju, saj je bil že registriran pri NZS in tako pridobil pravico nastopa.

Dejavni so bili tudi pri Aluminiju, Radomljah in Veržeju. V vrste slednjega se je preselil Jure Srnec, nekdanji član Maribora, Šampiona in Zavrča, medtem ko so Kidričani v svoje vrste zvabili 18-letnega Bošnjaka Eldarja Šabića, do sedaj nogometaša Rudarja iz Zenice. Gorica pa je Radomljam za obdobje enega leta posodila obetavnega Tineta Hledeta, medtem ko je registracijska komisija NZS zavrnila vlogo za registracijo Aljaža Ivačiča, ki bi ga posodila Olimpija.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pri Rogaški želijo ohraniti okostje šampionske ekipe

Rogaška se je v minuli sezoni po letu dni premora ponovno vrnila med drugoligaše. Vodstvo …