S pripravami na novo sezono so včeraj popoldne pričeli tudi v taboru Radomelj, ki bodo po enoletnem prvoligaškem udejstvovanju v prihodnji sezoni znova tekmovali v 2. SNL. Tudi med drugoligaši bo moštvo vodil trener Dejan Djuranović, ki je s pomočnikom Gregorjem Moharjem na uvodnem treningu pozdravil sedemnajsterico nogometašev.


Izmed zasedbe, ki je radomeljski dres nosila v drugi polovici minule sezone, je na uvodnem treningu vadila zgolj deveterica. Vjekoslavu Andriću, Gregorju Koscu, Igorju Barukčiću, Dušanu Stoiljkoviću, Tomažu Avblju, Denisu Lidjanu, Robiju Jakovljeviću in Roku Jazbecu se je priključil tudi Tadej Rems, ki je kot posojeni nogometaš Domžal za Radomlje nastopal že lani, po koncu pogodbe z Domžalami pa bo tudi v prihodnje igral za Radomlje. Iz Domžal so v Radomlje prestopili tudi trije mladci. Gal Primc, Matic Zupanc in Anže Iglič so bili člani mladinske zasedbe, ki je sezono sklenila s pokalnim in državnim naslovom. Iz domače mladinske zasedbe sta med člane napredovala Gregor Marinšek in Stefan Cakić, ki bo ob že omenjenem Andriću in Gašperju Božiču eden od treh vratarjev. Iz vrst pred dnevi ukinjene B ekipe, ki je bila zaradi izpada prve ekipe kljub petemu mestu “prisilno odstranjena” iz 3. SNL center, pa je bil prvi ekipi priključen še Lirim Salihi. Že nekaj časa je jasno, da bo Luka Cerar nogometno pot nadaljeval pri novomeški Krki, Marko Perković se v teh dneh dokazuje na preizkušnji pri Celju, medtem ko Luka Vrhunc trenira s selekcijo SPINS, ki se ji je pridružil tudi Eito Furuyama. Enis Đurković, Anže Zorc in Aljaž Ivačič so se po končani posoji vrnili v vrste ljubljanske Olimpije. Na prvem treningu pa ni bilo niti izkušenega dvojca, Janeza Zavrla in Daliborja Teinovića.

Kot so zapisali na klubski spletni strani, moštvo včeraj še ni treniralo v polni zasedbi, saj prestopni rok traja do konca avgusta, tako da lahko še pride do sprememb. Radomljani bodo prvo pripravljalno tekmo odigrali v soboto, ko bodo v domačem Športnem parku gostili Celjane.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brežičani sestavljajo igralski mozaik

V Brežicah počasi nastaja ekipa, ki bo tudi v prihodnji sezoni nastopala v 2. SNL. Iz NK B…