Uvodno pripravljalno tekmo sezone so danes odigrali tudi nogometaši kranjskega Triglava. Četa trenerja Siniše Brkića se je v že tradicionalnem pripravljalnem obračunu na domačem igrišču pomerila z Rijeko Matjaža Keka, ki je v gorenjski prestolnici streljala s “pravimi naboji”.


Rečani so v kranjsko mrežo namreč pospravili kar osem žog, dvakrat pa se je med strelce vpisal tudi Roman Bezjak, ki je igral v drugem polčasu. Prvič je v polno meril v tretji minuti nadaljevanja, ko je izkoristil slabše izbijanje drugega vratarja Povirka, dvajset minut zatem pa se je izkazal s pravo mojstrovino, potem ko je domačega čuvaja mreže prevaral z “rollingom” in povišal na 0:5. V drugem polčasu je igral tudi Miral Samardžić, medtem ko je domači strateg Siniša Brkić priložnost ponudil tudi nekaterim posameznikom iz mladinske šole in igralcem na preizkušnji.

TRIGLAV KRANJ 0:8 RIJEKA
Zlomislić (12′), Balaj (19′), Ajayi (34′), Bezjak (48′, 68′), Jugović (76′), Bradarić (78′ pen), Sharbini (83′)
Triglav: Deronja, Borenović, Đukić, Šmit, Kuhar, Poljanec, Udovič, Ovsenek, Verbič, Kranjc, Poplatnik. Igrali so še: Povirk, Dvanajščak, Ivanuša, Arsič, Parežanin, Bojič, Janjič, Ahačič, Kovačič, Kremenović, Dindič, Mlakar, Zairi. Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Karanović iz Beltincev v Krško

Potem, ko so pri drugoligašu iz Beltincev oznanili odhod stratega Karanovića, in ustoličil…