Ni se dogodilo prvič in zagotovo tudi ne zadnjič. Čeprav so repenskem Krasu že potrdili prihod Blaža Šujice, pred dnevi pa je fotografijo, na kateri je že poziral v dresu Krasa, objavil tudi zamejski Primorski dnevnik, do prestopa v Italijo na koncu vseeno ne bo prišlo.


Kranjski strateg Janez Zupančič bo lahko na najboljšega strelca 3. SNL center, v minuli sezoni je dosegel 25 zadetkov, računal tudi v krstni drugoligaški sezoni. “Odlična novica je ta, da bo tudi v prihodnji sezoni rdeči dres nosil najboljši strelec zadnjih dveh sezon 3. SNL Blaž Šujica, ki je bil blizu odločitve in prestopa v zamejski Kras Repen. Ambicije udarnega strelca so visoke, želja po dokazovanju v slovenskem prostoru je bila odločujoča in verjamem, da bo Blaž uspel uresničiti zastavljene cilje,” se je odločitve svojega prvega napadalca razveselil Zupančič, ki s predsednikom Mirom Vodanom še išče prave kadrovske rešitve za naporno drugoligaško sezono: “Moštvo, ki je tako suvereno osvojilo prvenstvo in se skozi kvalifikacije uvrstilo v 2. SNL, spoštujem in prav zato posebno skrb namenjam homogenosti ekipe, ki je na zares zavidljivi ravni. Glede na številčno ‘podhranjenost’ in zahtevnost tekmovanja profilirane 2.SNL moramo poseči po kadrovski osvežitvi.”

Kranjčani, ki so v soboto doživeli visok poraz z banjaluškim Borcem, bodo imeli novo priložnost za dokazovanje že danes, ko se bodo ob 18. uri pomerili v gosteh pomerili z Gorico.

Foto: primorski.it
Foto: primorski.it
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

S pripravami začeli tudi v Lendavi

Poletnega premora je konec tudi v Lendavi, saj je tamkajšnji drugoligaš začel s pripravami…