Ankarančani bodo lahko v nadaljevanju sezone računali na izkušenega Jako Štromajerja, na Obali pa bo kot posojeni nogometaš Olimpije igral tudi David Lukanc, ki ima kot nekdanji član Šenčurja in Doba z 2. SNL že precej izkušenj.

Že nekaj časa pa v zasedbi trenerja Vlada Badžima igra tudi nekaj posojenih mladcev sosednjega Kopra. Med koprske kozličke, ki bodo skušali Ankarančanom pomagati do preboja na vrh drugoligaške lestvice, spada tudi Robi Gajšek, ki ankaranski dres nosi že dve leti in pol. Spomladi si ga bo prvič oblekel kot igralec s poklicno pogodbo, saj je včeraj s koprskim prvoligašem sklenil dveletni dogovor, a bo 21-letnik sezono končal v oranžnem dresu.

“Seveda sem zadovoljen, podpis profesionalne pogodbe je namreč cilj vsakega igralca. Rad bi se preizkusil v prvi ligi, ob tem pa bi se rad zahvalil vsem, ki so mi omogočili, da sem dobil to priložnost,” je za spletno stran ankaranskega kluba dejal Gajšek, ki jeseni izpustil zgolj tekmo s kranjsko Zarico, v 2. SNL pa je doslej odigral 44 tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nikola Jaroš zapušča klop ptujske Drave

Po sobotnem remiju so danes iz ptujske Drave sporočili, da so sporazumno prekinili sodelov…