Pri kranjskem Triglavu so danes potrdili še tretjega novinca. Po povratniku Siniši Borenoviću in Žigi Verbiču so se Kranjčani za sodelovanje dogovorili še z Emirjem Ljubijankićem, 23-letnim Ljubljančanom, ki se najbolje znajde na krilnih pozicijah.


“Pripravljen sem prevzeti odgovornost, tega si zelo želim in to sem tudi dejal trenerju. Poleg tega je tudi res, da potrebujem še nekaj časa, da še izboljšam fizično pripravljenost. Nadejam se, da bom letos eksplodiral. Mnogi pravijo, da nismo pravi, mi pa smo odločeni, da naredimo dober rezultat,” je novinec med kranjskimi orli dejal za klubsko spletno stran. Ljubijankić je bil v minuli sezoni član sosedov iz Šenčurja, kjer je bil z osmimi zadetki najboljši strelec kluba. Nekdanji član Domžal, Radomelj in nemške Borussie Neunkirchen prestop v Triglav smatra kot korak naprej v svoji karieri: “Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki so mi pri Šenčurju ponudili priložnost, zdaj pa sem se odločil za korak naprej v karieri. Triglav je brez dvoma stopnička višje, saj ima v slovenskem nogometnem prostoru določen renome. Prepričala pa me je tudi vizija trenerja Siniše Brkića, ki je zelo ambiciozen in ima jasno zastavljene načrte.”

“Veliko nas meni, da bo letos drugoligaško tekmovanje veliko kakovostnejše od minulega. Zarica je močna, Drava je tradicionalna ekipa, tu pa so znova tudi Radomlje.Seveda pa upam, da bomo prav mi najbolj pozitivno presenečenje, ne glede na ostale ekipe,” je še dejala nova desetica kranjskega drugoligaša.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Karanović iz Beltincev v Krško

Potem, ko so pri drugoligašu iz Beltincev oznanili odhod stratega Karanovića, in ustoličil…