Prvi pripravljalni obračuni so tudi za nekaterimi drugoligaši, ki so več ali manj že pričeli s pripravami na novo tekmovalno sezono. Krčani so se včeraj v Zrečah pomerili s skopskim Vardarjem, katerega član je bil v lanski sezoni tudi Anej Lovrečič, ki se je s klubom razšel pred kratkim.


Obračun se je končal z izidom 2:2, vsi štirje zadetki so padli v drugem delu igre, Krčani pa so obakrat povedli, a so se nogometaši sedemkratnih makedonskih prvakov, ki jih je pozimi prevzel premožni Rus Sergei Samsonenko, dvakrat uspeli vrniti. Prvi polčas je postregel z zelo dinamično igro, z nekaj lepimi priložnostmi gostov iz Skopja, a je za šok Makedoncev v 52. minuti srečanja poskrbel mladi Lukas Tomič, v minuli sezoni z 21 zadetki drugega strelca 2. SML vzhod. Gostje iz Makedonije so izenačili, ko je po podaji Hambardzumyana zadel Petkovski, a se varovanci trenerja Tomaža Petrovića niso predali in so v 79. minuti z drugim zadetkom Tomiča znova prešli v vodstvo, za končni izid srečanja pa je v 85. minuti srečanja poskrbel Ivanovski.

Tomaž Petrovič je sicer na tekmi pogrešal štiri izkušene adute, saj so srečanje izpustili Jure Petric, Marko Zalokar, Klemen Slivšek in Dejan Urbanč.

VARDAR SKOPJE 2:2 KRŠKO
Petkovski, Ivanovski; Tomič (2x)

Krško – prvi polčas: Primož Levičar, Nik Vodeb, Jože Barkovič, Miha Drnovšek, Sašo Ribič, Tomaž Kožar, Grego Sikošek, Žiga Jurečič, Igor Blazinčič, Anže Smukovič, Slaviša Dvorančič. Drugi polčas: Jan Račič, Klaudio Lokar, Rok Rožman, Rok Budič, Marko Vardič, Aleš Kožar, Janez Vrčko, Lukas Tomič, Boris Vidovič, Ameti Lavdrim, David Bučar. Trener: Tomaž Petrovič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Karanović iz Beltincev v Krško

Potem, ko so pri drugoligašu iz Beltincev oznanili odhod stratega Karanovića, in ustoličil…