Novo pripravljalno srečanje so v sklopu priprav na nadaljevanje sezone odigrali tudi nogometaši kranjskega Triglava in Roltek Doba. Drugoligaška konkurenta sta se tokrat pomerila kar med seboj, visoke zmage pa so se veselili Kranjčani.


V mreži Doba so namreč končale kar štiri žoge, ena v prvem in tri v drugem polčasu, medtem ko so Kranjčani svojo ohranili nedotaknjeno. Z dvema zadetkoma se je najbolje izkazal Dejan Gerić, med strelce pa sta se vpisala tudi Matej Poplatnik, ki je z enajstimi zadetki prvi strelec lige, in Tilen Mlakar. Siniša Brkić, trener drugouvrščenega moštva 2. SNL, je bil po tekmi zadovoljen s predstavo svojih varovancev, za klubsko spletno stran pa je dejal: “Videli smo izvrstno tekmo z velikim številom zrelih priložnosti. Moji varovanci so izpolnili prav vse zadane naloge, zato sem z videnim več kot le zadovoljen. Prevladujoča posest žoge ter kombinatorika s hitrimi podajami sta prinesla dober rezultat. Vsa pohvala fantom.”

Triglav bo naslednjo pripravljalno tekmo odigral z ljubljansko Olimpijo, a časa izvedbe srečanja kluba še nista izdala, medtem ko se bodo Dobljani v sosedskem derbiju v soboto pomerili z Radomljani.

TRIGLAV KRANJ 4:0 (1:0) ROLTEK DOB
Gerić (2x), M. Poplatnik, Mlakar

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Triglav pripeljal okrepitev na bočnem položaju

V nogometni klub Triglav Kranj je prestopil 20-letni Gal Schweiger, ki je nazadnje ig…