Nogometaši TKK Tolmina in kranjskega Triglava so danes odigrali zaostalo srečanje tretjega kroga 2. SNL. Čeprav so pred začetkom srečanja za favorita veljali Gorenjci, pa so se varovanci trenerja Siniše Brkića domov vrnili z visokim porazom.


Kranjčani, ki so na sever Primorske pripotovali z najmočnejšo zasedbo, so klonili že v 12. minuti, ko je mrežo Darjana Curanovića zatresel Tim Lo Duca, stari znanec prvoligaških zelenic, ki je v dresu Primorja, Domžal, Livarja, Nafte in Rudarja odigral 153 prvoligaških tekem. Izid se do odhoda na odmor ni več spremenil, v drugem polčasu pa je v 56. minuti 28-letni napadalec udaril še enkrat in se veselil drugega zadetka na srečanju. Zmago je v 68. minuti tekme, ki jo je spremljalo okrog 250 gledalcev, potrdil starejši od bratov Sokanović, 26-letni Dalibor.

Tolmince, ki so se veselili druge zmage v krstni drugoligaški sezoni, že v soboto čaka nova domača preizkušnja, saj v goste prihaja neprepričljivi Roltek Dob, Kranjčani pa bodo v nedeljo doma gostili mlado ekipo Šmartnega.

Zaostala tekma 3. kroga 2. SNL:
TKK TOLMIN 3:0 TRIGLAV KRANJ
Lo Duca (12′, 56′); Da. Sokanović (68′)

Foto: NK Tolmin

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Karanović iz Beltincev v Krško

Potem, ko so pri drugoligašu iz Beltincev oznanili odhod stratega Karanovića, in ustoličil…