Potem, ko so pri drugoligašu iz Beltincev oznanili odhod stratega Karanovića, in ustoličili novega trenerja, ki sliši na ime Damjan Gajser, smo izvedeli kam bo pot peljala nekdanjega trenerja.


Radovan Karanović je 52-letni nogometni strokovnjak, ki živi v Mariboru. Ima UEFA PRO licenco, kar je najvišja izobrazba za trenerje. Najraje vodi moštvo v sistemu 4-2-3-1, je zelo študiozen trener, ki je doslej vodil kadete Maribora, pa člansko moštvo Krškega in nazadnje Beltincev. Pri rumeno-modrih s severovzhoda Slovenije je v prvi sezoni zasedel 12.mesto, minulo sezono pa 14.

Prihodnji mesec bo uradno prevzel vodenje nogometne šole NK Krško, hkrati pa bo trener kadetske ekipe (U17), ki nastopa v 2 SKL.

Povprašali smo ga o tem, kako to, da je odšel iz Beltincev, in da se je odločil za Krško.

” Prišlo je do sporazumnega razhoda v Beltincih. Jaz grem novim novim izzivom nasproti, njim pa hvala za zaupanje in vso srečo še naprej !

S Krškim me vežejo posebne vezi, saj sem kar en lep čas preživel tam. Spoznal sem okolje, ljudi…dobil sem ponudbo vodenja nogometne šole in kadetske ekipe. Slednji nastopajo v drugi ligi, in si želijo vrnitve med najboljše kadetske ekipe v Sloveniji. To bo zame nov izziv ! “.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fužinar predstavil novi dve okrepitvi

Nogometaši Fužinarja so minulo soboto gostovali v Brežicah, in domov prinesli točko. Po te…