V ponedeljek so se zbrali tudi Dobljani, ki bodo tudi v prihajajoči sezoni igrali v 2. SNL. “Roletarji”, ki so bili v pretekli sezoni dolgo v boju tudi za najvišja mesta drugoligaške razpredelnice, so po slabem zaključku sezone zasedli končno peto mesto.

O ambicijah za novo sezono v taboru nekdanjega prvaka 2. SNL še ne govorijo, že zdaj pa je jasno, da bo v zasedbi trenerja Damjana Romiha prišlo do precejšnjih sprememb. V domžalskem prvoligašu so danes potrdili, da se bosta na posodi v Dobu kalila mlada upa rumenih, Ernest Grvala in Luka Šušnjara. Prvi je bil v minuli sezoni že posojen v 2. SNL, v Radomlje, Šušnjara pa se je poleti ob Kamniško Bistrico vrnil po dveh letih v mladinskem pogonu italijanske Atalante.

Domžalski dvojec sicer ni bil edina novost v dobljanskem moštvu, saj so se na včerajšnji tekmi z Domžalami, ki jo je prvoligaš dobil s kar 5:0, predstavili še nekateri novi obrazi. Mrežo Doba je tako branil Matic Čretnik, nazadnje član velenjskega Rudarja, z drugoligaškimi izkušnjami pa se lahko pohvalijo tudi Nejc Srovin (Zarica Kranj), Rok Kidrič (Drava Ptuj), Kristjan Draksler (Šenčur) in Matic Zupanc (Radomlje).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dejan Grabič: »Umetniški vtis je nepomemben«

Nogometaši ljubljanskega Brava so pretekli vikend prišli še do druge spomladanske zmage s …