S pripravljalnimi preizkušnjami so pričeli tudi nogometaši Roltek Doba, ki so včeraj gostovali pri južnih sosedih. Nedaleč od slovensko-hrvaške meje, v kraju Laduč, so se pomerili z novopečenim hrvaškim drugoligašem Bistro.


Moštvo slovenskega stratega Iztoka Kapušina, ki si je z drugim mestom v 3. HNL center priigralo napredovanje med drugoligaše, je obračun, ki ni postregel z veliko priložnostmi, v svojo korist preobrnilo v zaključku, ko je najprej zadel Niko Vlatković, eden izmed številnih novincev v četi trenerja Kapušina, ki se je v Bistro preselil iz Opatije, končni izid srečanja pa je postavil Jurica Jeleč, ki je v sezoni 2012/13 igral tudi v dresu kidričevskega Aluminija.Novi strateg Dob Željko Mitraković, ki je moštvo zbral v začetku meseca, je priložnost na prvi pripravljalni tekmi ponudil dvaindvajseterici nogometašev, pogrešal pa trojico in sicer Uroša Klopčiča, Jana Češnjevarja in Denisa Mešanovića.

BISTRA 2:0 ROLTEK DOB
Vlatković, Jeleč
Roltek Dob – prvi polčas: Vezirović, Kukavica, Mohar, Mirtić, Lukanc, Kunstelj, Leskovar, Malina, Lunder, Vasilić, Karamarković. Drugi polčas: Avsec, Rape, Burkeljca, Lončar, Račić, Močnik, Jemec Kocjan, Avbelj, Derstenšek, Hari Vajda, U. Klopčič. Trener: Željko Mitraković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Velenjčani članskemu moštvu priključili številne doma vzgojene nogometaše

Pri velenjskemu Rudarju so začeli s pripravami na novo sezono, v kateri bodo še drugo leto…