Mariborčani so danes tudi uradno potrdili prestop izraelskega vezista Marwana Kabhe, o prihodu katerega se je špekuliralo že nekaj dni. Izraelski Arabec je prvi poletni novinec v vrstah vijoličastih, v Ljudski vrt pa prihaja brez plačila odškodnine.

“Sredina igrišča je srce vsake ekipe, tudi naše. Ob spoznanju, da odigra Maribor v sezoni po 56 tekem, precej napornih tekem, potrebujemo nove moči, da bi srce ekipe ob porazdelitvi minutaže prestalo vse te napore. Marwan Kabha je bil mladi reprezentant Izraela, redno igra v kakovostni ligi. Ne dvomim, da se bo uspešno prilagodil ekipi, klubu, življenju v mestu in bo pomenil ustrezno okrepitev,” je prestop pokomentiral Zlatko Zahović, športni direktor Maribora. 24-letni vezist je z Mariborčani sklenil triletno pogodbo, dosedanji član Maccabija Petah Tikve, pa se bo vijoličasti četi pridružil pred začetkom priprav na novo sezono. Prvi trening Maribora je predviden za 15. junij.

Kabha, ki ga zastopa agent Dudu Dahan, sicer tudi zastopnik Marka Šulerja in Santija Sallalicha, je nekdanji mladi reprezentant Izraela, v dresu z državnim grbom je zbral 13 nastopov, je v letošnji sezoni odigral 31 tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…