Categories: Prva Liga

Crvena zvezda lovi Joshuo Parkerja

Beograjska Crvena zvezda po pisanju srbskega športnega časnika Sport v svojih vrstah želi Joshuo Parkerja, napadalca vodilnega ekipe Prve lige Telekom Slovenije. Iz domžalskega prvoligaša so sicer že pred tednom sporočili, da bi lahko v Londonu rojeni nogometaš pozimi zapustil njihove vrste.

Pri rdeče-belih, ki so v zadnjem jesenskem krogu državnega prvenstva zgolj remizirali z Mladostjo iz Lučanov, edini zadetek je za Zvezdo dosegel Nejc Pečnik, ki bi se lahko pozimi poslovil od Marane, niso zadovoljni z učinkom svojih napadalcev, to še posebej velja za oba Đorđeja, Despotovića in Rakića. Zato naj bi v klubu, kot navaja omenjeni Sport, iskali nova dva napadalca, ki bi ju priključili mlademu, vsega 16-letnemu Luki Joviću. Eden od teh naj bi bil tudi Parker, ki se je v letošnji sezoni na 17 ligaških tekmah podpisal pod tri zadetke. Kot je znano, reprezentantu Antigve in Barbude s koncem letošnje sezone poteče pogodba, nove vsaj za zdaj še ni podpisal.

Pri Sportu so tako še zapisali, da se finančna pričakovanja Parkerja, ki ga sicer zastopa srbski agent Zoran Krneta, skladajo s pričakovanji beograjskega kluba, ki ga že nekaj časa mučijo velike finančne težave. Drugo vprašanje pa je, če si lahko srbski gigant privošči plačilo odškodnine, ki jo vodstvo domžalskega kluba kljub temu, da ima Parker s klubom le še polletno pogodbo, pričakuje na svojem računu. saj zapis srbskih kolegov, da lahko Parker v vsakem prestopnem roku zapusti Domžale in odide v tujino, ne drži, vsaj brez plačila odškodnine ne.

Recent Posts

Pomembna zmaga Nafte

Triglav je v 28. krogu 2. SNL gostil vodilno ekipo prvenstva, Nafto. Nafta je na…

12 ur ago

Šeško nadaljuje z izjemno strelsko formo

Hoffenheim je v 32. krogu nemške Bundeslige gostil RB Leipzig. Rdeči biki so na gostovanju…

12 ur ago

Horvat Sturmu priboril novo lovoriko (VIDEO)

Slovenski reprezentant Tomi Horvat nadaljuje z izvrstnimi predstavami v dresu graškega Sturma. Štajerci so v…

3 dnevi ago

Celjani slavili naslov prvaka

Danes se je v Celju odvijal pravi nogometni spektakel Prve lige Telemach. Grofje so v…

6 dni ago

Šeško natančen proti Dortmundu

RB Leipzig je danes, ob 15.30 uri, gostil Dortmund. Rdeči biki so na tekmi 31.…

7 dni ago

FOTO: V Kungoti slovesna otvoritev novega stadiona

Včerajšnji sončen dan je v občini Kungota bil zelo vesel. Po več letih čakanja so…

1 teden ago