Trener Triglava Siniša Brkić bo v novo sezono krenil z novim pomočnikom. Dosedanjega pomočnika trenerja Rajka Kondića, ki bo v nadaljevanju vodil ekipo tretjeligaša NK Sava, bo zamenjal mladi strokovnjak Jaka Kajtazović, ki je pred tem uspešno vodil mlajše selekcije Triglava.


Novi pomočnik Jaka Kajtazović že vrsto let uspešno deluje v klubu, najprej kot igralec, potem pa nadaljeval kot trener. Leta 2012 je uspešno zaključil šolanje za trenerja in pridobil licenco B. Njegov največji uspeh v njegovi trenerski karieri je prav gotovo osvojitev naslova državnega prvaka  z ekipo do 14 let v sezoni do 2012/2013, ko so njegovi varovanci na dveh finalnih obračunih premagali vrstnike iz Maribora. “Moja vloga bo predvsem v tem, da bom prinesel svoj pogled, saj ima vsak svoje videnje in način dela, in s trenerjem Brkičem bova nato poskušala vse skupaj zapakirati v eno uspešno celoto. Med drugim je moja naloga tudi ta, da te mlade fante, ki jih poznam bolje kot prvi trener, pomirim in jim vlijem samozavest, da lahko tudi oni igrajo dober in kakovosten nogomet. V nadaljevanju priprav na sezono bo poudarek zgolj in samo na taktičnih zamislih in tehnični izvedbi. Načrtujemo, da bomo letos mi tisti, ki bodo vodili igro na prvenstvenih tekmah, mi bomo tisti, ki bomo iskali zmagoviti zadetek. Posest žoge bo zagotovo na naši strani, zato bomo morali vse prej omenjene komponente uspešno pretvoriti na samo igrišče. Poudarek bo torej izključno na delu z žogo”, je za spletno stran Triglava dejal novopečeni pomočnik trenerja Brkića.

V Kranju nadvse upajo, da bo sprememba v strokovnem štabu pripomogla uspešno sezono v drugi ligi in hiter povratek med prvoligaše.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bistrica visoko ugnala Ilirijo, zmaga za Beltince in remi v Velenju

Včeraj smo v okviru 22. krogu spremljali tri tekme na drugoligaških zelenicah. Videli smo …