V Odrancih in Beltincih ta teden ponovno poteka Uefa razvojni turnir za nogometašice, tokrat za dekleta do 18 leta starosti. Po včerajšnjem remiju oziroma kasnejšemu porazu po streljanju enajstmetrovk proti Kazahstankam so se varovanke Petre Mikeln danes v Odrancih pomerile z vrstnicami iz Madžarske in visoko izgubile.


Madžarke so na današnjem srečanju upravičile vlogo favoritinj in brez težav napolnile slovensko mrežo, bilo je kar 6:0. Slovenija je ugoden rezultat držala le v uvodnih desetih minutah, nato pa se je začel madžarski juriš, ki se je do polčasa končal z dvema zadetkoma v slovenski mreži. V drugem delu so mlade Slovenke sicer pokazale nekaj več želje, vendar pa v tem delu igre prejele še štiri zadetke in Madžarke so se še drugič v dveh dneh veselile zmage brez prejetega zadetka, potem ko so včeraj premagale Slovakinje z 2:0. Madžarke so drugi in šesti zadetek dosegle iz najstrožje kazni.

Na drugem srečanju skupine v Beltincih so Slovakinje z identičnim izidom odpravile Kazahstanke in tudi na tem srečanju je bil izid na polčasu 2:0. V četrtek dopoldan bodo Slovenke odigrale še zadnje srečanje na turnirju, in sicer se bodo v Beltincih pomerile s Slovakinjami.

SLOVENIJA 0:6 MADŽARSKA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prekmurska velikana pred odmevno združitvijo?

Medtem, ko se Mura ukvarja z rezultatskimi težavami, se nam na slovenski nogometni sceni o…