Pred dnevi so Kranjčani sporočili, da tekem na svojem stadionu, zaradi prenove atletske steze, v tej sezoni ne bodo več igrali. Na pomoč jim je priskočila Nogometna zveza Slovenije, ki jim bo omogočila igranje tekem na Brdu pri Kranju.


“To je vsekakor dodaten hendikep, ki nas ne postavlja v enakovreden položaj z drugimi klubi. V zadnjih dneh smo aktivno iskali rešitve in jih tudi našli. Tako nam je NZS z veseljem odstopila reprezentančni center na Brdu pri Kranju, kjer bomo gostovali štirikrat. Tekmo z Olimpijo bomo odigrali kar v Stožicah, Maribor nas bo pa pričakal v Ljudskem vrtu. Vsem se iskreno zahvaljujemo, da smo tako hitro našli nadomestno rešitev in so v teh težkih časih solidarni z nami. Pri tem ostaja grenak priokus, da ne bomo v istem položaju, kot ostali klubi, a na to dejansko nismo imeli vpliva,” je najprej za klubsko spletno stran dejal predsednik kluba Beno Fekonja.

Nato pa nadaljeval: “Pri tem podpiramo naše atlete in se zavedamo, da je menjava tartana nujna. Imamo zagotovilo, da bodo pod stezo vzpostavili prehodne poti, kjer bomo lahko v prihodnje ob menjavi travne ruše vzpostavili tudi ogrevanje igrišča. Morali bomo stisniti zobe in tudi iz tega izvleči maksimum. V avgustu si želimo vrniti na naš stadion. Pospešeno vzpostavljamo novo navijaško cono in komaj čakamo,da prvič odigramo doma pod novimi reflektorji.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Partizan ponuja pol milijona za stebra Olimpije

Po poročanju srbskih medijev, beograjski velikan Partizan Olimpiji ponuja pol milijona evr…