V zimskem prestopnem roku je vrste Olimpije med drugimi okrepil tudi Timi Max Elšnik, ki po vrnitvi iz Anglije, kjer je bil član nogometnega kluba Derby County, pol sezone ni bil član nobene nogometne sredine. 22-letnega Zlatoličana je nato ponovno od nogometnih igrišč oddaljila poškodba, ki jo je staknil na pripravljalni tekmi s HNK Rijeko, v zadnjih mesecih pa še prisilni odmor zaradi zdravstvenih ukrepov povezanih s pandemijo. V kratkem intervjuju za klubsko spletno stran je član mladinskih selekcij slovenske reprezentance pokomentiral potek procesa treningov v obdobju karantene: “Treninge z ekipo preko spleta sem opravil doma v dnevni sobi. Potreboval si samo blazino in še morda kak drug pripomoček in si lahko vseeno opravil kvaliteten trening za moč. Tekaške treninge pa sem delal blizu doma na igrišču, kjer je atletska steza okrog nogometnega igrišča.”


Vezist Zmajev je med drugim priznal tudi, katere trenutke kot športnik najbolj ceni: “Jaz osebno najbolj cenim trenutke, ko nekaj dosežeš oziroma izpolniš določen osebni cilj. Takrat vidiš, da je tvoje trdo delo poplačano in dobiš nov zagon ter novo motivacijo za naslednje cilje. Osvojitev prvenstva bi zagotovo spadala med te trenutke.«

“Prvi vzornik mi je bil Ronaldinho, ker je igral za moj najljubši klub Barcelono in je bil levičar tako kot jaz. Vedno je igral z nasmehom in je užival v nogometu. Stvari, ki jih je počel na igrišču, so bile neverjetne. Kasneje je to mesto prevzel najboljši igralec vseh časov – Messi.” je o svojih nogometnih vzgledih povedal Elšnik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od F. R.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Prvoligaški dvoboj rumenim

Danes sta se v Kidričevem v zanimivem formatu pomerila prvoligaša, pripravljalni dvoboj so…