Manj kot dva tedna pred predvidenim začetkom jubilejne 30. sezone slovenskega državnega prvenstva v nogometu, prihaja iz tabora Domžal neprijetna novica o pozitivnem primeru za koronavirus.


Iz domžalskega kluba so sporočili, da je do pozitivnega primera prišlo v igralskem kadru in posledično so vse aktivnosti članskega moštva do ponedeljka odpovedane. Prav tako bodo vsi nogometaši kluba do nadaljnega prekinili stike z zunanjim svetom in bodo naslednje dneve preživeli v samoizolaciji. Zaradi dogodka so se v taboru rumenih preventivno odločili odpovedati tudi prijateljska obračuna ekip U19 in U17, ki bi morali danes odpotovati v Zagreb.

“V klubu vse od ponovnega zagona izvajamo številne preventivne ukrepe in ravno to nam je omogočilo, da smo okužbo pri našem igralcu zaznali zelo kmalu, zato smo prepričani, da nam bo širitev okužbe uspelo zajeziti. Pred nadaljevanjem aktivnosti si želimo dodatnih navodil s strani NIJZ, zato bomo čez vikend ustavili vse dejavnosti članske ekipe. V tem času bomo preučili in pripravili dodatne ukrepe, da bi lahko nase delo v skrajšanem času priprav potekalo kar se da normalno, zagotovo pa ima prednost odgovornost do sebe, naših bližnjih in naše okolice,” je za spletno stran dvakratnih državnih prvakov poudaril športni direktor Matej Oražem.

Naloži več sorodnih novic
  • Viole praznovale 31 let

    Včeraj so svoj jubilej imeli člani navijaške skupine Viole Maribor, ki so proslavili 31. o…
  • Lecce Žana Majerja se seli v Serie B

    V zadnjem krogu Serie A se Žanu Majerju in njegovemu Lecceju ni uspelo obdržati med italja…
  • Iz Brava na Madžarsko

    Roko Baturina, ki je v prejšnji sezoni blestel v dresu Brava, bo kariero nadaljeval pri na…
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Še en Mariborčan na posojo k Šiškarjem?

Na današnji pripravljalni tekmi med salzburškim Red Bullom in Bravom je v rumenem dresu na…