Kranjčani so okrepili sredino igrišča z novim nogometašem, k Triglavu je prestopil v Nemčiji rojeni nogometaš Elvedin Herić. 

“Moram priznati, da sem res zadovoljen z minulo sezono, ko sem v Kapfenbergu igral zelo dobro, pa še poškodb nisem imel, kar je za športnika najbolj pomembno. Lahko rečem, da sem zelo dobro pripravljen, samozavesten in odločen, da upravičim zaupanje, ki mi ga je pokazal Triglav. Za zdaj zelo uživam, vse je v najlepšem redu. Hitro sem se vklopil v ekipo, soigralci so odlični nogometaši in ljudje, pa tudi trenerji delajo izjemen posel. Za topel sprejem sem jim hvaležen. Prepričan sem, da bo ekipa dala vse od sebe na sleherni tekmi, da osvojimo zastavljene cilje. To velja tudi zame osebno, na koncu pa bomo videli kam nas bodo igre in rezultati ponesli. Imam veliko znancev iz sveta nogometa, ki so znali povedati veliko lepega o slovenski ligi, pa tudi sam sem jo spremljal tudi pred prihodom v Kranj.” je po sklenitvi pogodbe dejal Herić.

Člansko nogometno pot je začel pri FK Sarajevo, nadaljeval pa v avstrijski drugi ligi, kjer je 22-letni nogometaš v dresu Kapfenberga v 24-ih nastopih dosegel dva zadetka in vpisal štiri asistence.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani v nadaljevanje sezone z novo okrepitvijo v obrambni vrsti

Domžalčani kljub reprezentančnemu odmoru ne mirujejo. Potem ko je rumena družina zaradi po…