Po vrnitvi iz reprezentančnega premora so Muraši tudi na tretji novembrski tekmi ostali brez zmage. Črno-beli so v Fazaneriji izgubili proti Olimpiji z minimalnih 0:1 in so v tem mesecu še brez doseženega zadetka.


Strateg Mure Ante Šimundža o tem kako je videl dogajanje na igrišču: “Tekmo sem videl na način, da je nam skozi celotno srečanje zmanjkalo konkretnost v fazi napada. V prvem polčasu smo bili slabi, po drugi strani pa smo imeli zelo razpoloženega Obradovića, ki nas je držal v igri. Na žalost je to že tretji gol v zadnji minuti v tem prvenstvu in to je stvar, iz katere mi rastemo prepočasi. V prvem polčasu smo zagotovo stali malo predaleč od nasprotnika, potem smo to v drugem polčasu popravili. Že v prvem delu smo malo spremenili sistem in bolje delovali, v drugem pa smo potem dominirali skozi 45 minut. Je pa dejstvo, da se je Olimpija dobro branila in imela tudi nekaj sreče.”

“Danes pet igralcev iz prve postave, iz takšnih ali drugačnih razlogov, ni bilo v kadru. Dva igralca direktno iz reprezentance, Kous z vročino, Bobičanec pa s trebušnimi težavami. Bili smo kadrovsko zelo podhranjeni, ampak fantje so dali svoj maksimum in pristop je bil zelo dober. Z malo sreče bi mogoče na koncu lahko odigrali tudi neodločeno,” je Mariborčan na klopi prekmurskega prvoligaša po tekmu potarnal o težavah, ki trenutno pestijo njegovo moštvo. Ena od težav, ki se pojavlja v zadnjem obdobju pa je tudi neučinkovitost v napadu. Mura mreže nasprotnika namreč ni zatresla na zadnjih treh tekmah: “Če bi vedeli koliko delamo na zaključkih, potem bi se spraševali ali sploh še treniramo kaj drugega. To je takšna stvar, ko se enkrat stvari odprejo in se drugič zaprejo. Danes smo predvsem v prvem polčasu bili premalo konkretni.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kosić po novi zmagi: Veseli smo nagrajenega truda

Aktualni državni prvaki iz Celja, so se iz težkega gostovanja v Domžalah domov vrnili z dr…