V 12. krogu PLTS nas čaka tekma med domačim Aluminijem in Tabor Sežano. Gostom, ki so na domačem terenu le enkrat iz rok izpustili točke, v gosteh nikakor ne steče. Priložnost za novo dokazovanje na gostovanju bodo imeli že v nedeljo.


Varovanci Gorana Stankoviča trenutno zasedajo solidno peto mesto na lestvici PLTS. Na drugi strani Aluminij zaseda dno lestvice. Priložnost za priključek na lestvici je splavala po vodi, ko so nogometaši Aluminija v minulem krogu visoko izgubili v gosteh pri Celju. Četa Slobodana Gruborja bo tako v nedeljo iskala nove točke na domačem Športnem parku proti Tabor Sežani.

Proti Sežančanom bo Slobodan Grubor ponovno lahko računal na usluge Mihaela Klepača, ki se vrača med kandidate za nastop po odsluženi kazni treh tekem prepovedi igranja, veseli tudi dejstvo, da je proti Domžalčanom prvič v igro, odkar nosi rdeče-beli dres vstopil Aljaž Krefl. Prav tako se med kandidate za nastop vrača Aljaž Ploj, kateri proti Domžalam ni nastopil zaradi obveznosti v mladi reprezentanci.

»Tabor Sežana je dobra ekipa, vendar moramo tudi mi pokazati, da smo čvrsti, kar smo pokazali v prvem polčasu proti Domžalam. Moramo izkoristiti svoje priložnosti, ki se nam ponujajo. Z dobro igro in agresivnostjo lahko osvojimo tri točke,” pred tekmo razmišlja domači napadalec David Flakus Bosilj.

Na srečanju med Aluminijem in Kraševci bo pravico delil Asmir Sagrković.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žiga Rebevšek
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kosić po novi zmagi: Veseli smo nagrajenega truda

Aktualni državni prvaki iz Celja, so se iz težkega gostovanja v Domžalah domov vrnili z dr…