Domžalčani so v petek gostovali v Kidričevem, kjer so odigrali pripravljalno srečanje s prvoligašem Aluminijem. V srečanju dolgem 115 minut so slavili rumeni, končni rezultat je bil 0:1.


“Proti zahtevnemu nasprotniku smo s pristopom lahko zadovoljni. Odpravljati moramo težave, ki so se nam pojavljale v prvenstvu, to pa so lahko prejeti zadetki. Tokrat smo odigrali zelo čvrsto tekmo, bilo je precej borbeno, tako s prvo ekipo, ki je igrala do 70. minute, kot tudi zadnjih 45. minut,” je po zmagi dejal trener Andrej Razdrh.

Domžalčani bodo danes vstopili v prvi tekmovalni teden, ki se bo zaključil z nedeljskim dvobojem proti aktualnim prvakom: “V prihajajočem tednu sledi odpravljanje detajlov s tekme proti Aluminiju, ki se jih da še izboljšati, nato pa seveda temeljita priprava na nedeljsko prvenstveno tekmo. Vsi se dobro zavedamo s kom se bomo pomerili in kakšni bomo morali biti. Pred nami je 11 final in odločno želimo začeti že prihodnji konec tedna, ko se Prva liga vrača po zares dolgem času,” je za klubsko spletno stran nedeljski dvoboj napovedal trener Razdrh.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Sprememba v vodstvu Triglava

Na čelu kranjskega prvoligaša bo predsedniško mesto zasedal Jure Gortnar. Nasledil bo dose…