Na svoji spletni strani so NK Radomlje objavile kratek intervju z Andrejem Pogačarjem, nogometašem, ki šteje rosnih 18 let in spada med najbolj talentirane v Sloveniji. Andrej je bil lani vpoklican tudi v mladinsko reprezentanco, nedolgo tega pa je pogodbo o sodelovanju podaljšal z rumeno-črnimi. 


Naporen trening je za tabo in ekipo, zato hvala, ker si si vzel čas za en kratek intervju z nami. Povej nam, kdaj in kje se je začela tvoja nogometna pot?

“Od svojega desetega leta, torej ko sem bil še v selekciji cicibanov, sem igral v Dobu, nato pa leta 2018 prestopil v Radomlje in že po mesecu dni igranja dobil pogodbo. Pogodba bi se mi iztekla letos poleti, a smo že podpisali novo oziroma je padla odločitev, da svoje sodelovanje z NK Radomlje podaljšam.”

Kako se počutiš v Radomljah?

“Super se počutim. Tukaj imamo res vse. Odlične pogoje za delo in trening, verjetno ene najboljših v Sloveniji. Kolektiv je krasen, dela se res kvalitetno in na visokem nivoju.”

Lani si bil povabljen oziroma vpoklican v slovensko mladinsko reprezentanco. Kako je tak vpoklic sploh videt?

“Ja, malo sem bil presenečen. Moram priznat. Biti vpoklican v državno reprezentanco, je velika čast. Vpoklic je pa videti tako, da obvestijo vodstvo kluba v katerem igraš, ter seveda tvojega trenerja, nato pa ti javijo kdaj in kje bo reprezentančni zbor ter koliko časa bo trajal.” 

Za konec, Andrej… samo še eno vprašanje. Kje se vidiš čez pet let, recimo?

“Moja velika želja je, da bi zaigral na Otoku. V Angliji. Ni pomembno ali je Premier liga ali nižje rangirana, jaz bi rad igral v Angliji.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od BM
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šuler se je vrnil v Maribor!

Marko Šuler se je vrnil “domov”. Pred dnevi je bil opažen na treningu Maribora…