Kidričanom je v prvem tednu priprav uspel velik posel, saj se je vodstvo kluba uspelo dogovoriti za podaljšanje pogodbe z dvema pomembnima členoma zasedbe Oskarja Drobneta. Aljaž Ploj in Tilen Pečnik sta Aluminiju zvestobo obljubila do 30. maja 2022.


“Odločitev je bila zares enostavna. Videl sem dober projekt kluba, z novim trenerjem, novim začetkom, upam, da bom s tem podpisom pogodbe naredil novo stopničko v moji karieri,” je ob podpisu pogodbe za klubsko spletno stran dejal 22-letni Ploj, ki ga spomladi v dresu slovenske mlade reprezentance čaka domače evropsko prvenstvo. Domači bočni branilec se je po zimskem premoru v klub vrnil dobro pripravljen, saj je ob začetku priprav med testiranji redno na vrhu po vseh statističnih parametrih, s katerimi si pomagajo analitiki v štajerskem prvoligašu.

Tudi za Pečnika odločitev za podaljšanje ni bila težka, ob podpisu nove pogodbe pa se je krilni napadalec dotaknil tudi zimskih priprav, ki jih Aluminij tokrat opravlja pod budnim očesom Drobneta in njegovih pomočnikov: “Upam, da bomo čim bolje startali v nadaljevanje prvenstva in si izborili to, kar si vsi v ekipi želimo. Priprave so nekoliko drugačne, nov režim, nov trener, ampak zaenkrat res dobro treniramo in mislim, da bo vse to skupaj dobra popotnica za naprej.”

Podobno mnenje kot Aluminijeva sedmica goji tudi Ploj, ki v prihodnost zre optimistično in verjame v pozitiven razplet ob koncu sezone: “Zagotovo so treningi drugačni, nekaj je novega, a vse skupaj je zelo dobro, tako atmosfera, kot sam princip dela. Mislim, da lahko s takšnim delom in tempom samo še napredujemo in gledamo v prihodnost optimistično. Nadejam se, da bo borba za obstanek uspešna. Verjamem v kvaliteto ekipe, prav tako pa verjamem, da bomo v nadaljevanju prvenstva pokazali boljše predstave kot smo jih kazali jeseni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šuler se je vrnil v Maribor!

Marko Šuler se je vrnil “domov”. Pred dnevi je bil opažen na treningu Maribora…