Da je Safet Hadžić velik ljubljenec ljubljanske pubike, ni potrebno poudarjati. Na klop Olimpije je sedel skoraj vsakič, ko se je le ta znašla v rezultatski krizi. V mesecu maju lanskega leta je Hadžić z Olimpijo podpisal dveletno pogodbo, sedaj pa naj bi bil na izhodnih vratih, kljub vodilnemu položaju na lestvici.


“Predsednik mi je pojasnil svoj pogled, po katerem mi je bilo jasno, da me ne vidi kot dovolj izkušenega trenerja, ki bi moštvo lahko popeljal skozi kvalifikacije v Ligo prvakov. Zdaj lahko le čakam na njegovo odločitev o tem, ali mi bo zaupal do konca prvenstva in morda tudi v kvalifikacijah za LP ali pa me bo zamenjal še pred nadaljevanjem prvenstva,” je za Delo dejal strateg zeleno-belih.

“Kot sem večkrat poudaril, ima Olimpija to prednost, da ima v svojih vrstah kakovostne trenerje, na katere se lahko zanesemo, kar se je znova potrdilo. Safetu Hadžiću želim še veliko uspehov. Zame je zelo pomembno, da sva se strinjala glede pomena in vloge lastnih mladih nogometašev, ki so zagotovilo prihodnosti kluba. Safet Hadžić bo imel tudi v prihodnje polno podporo vodstva kluba, je pa samoumevno, da vsi pričakujemo tudi rezultate, ki so primerni za Olimpijo,” je ob podpisu pogodbe s Hadžićem, poudaril predsednik Milan Mandarić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kim: Iz dneva v dan smo boljši

Domžalski nogometaši so se na prvi pripravljalni tekmi pomerili s sosednjim Dobom in slavi…