Nogometaši Mure so v sredini večerni tekmi 24. kroga PLTS zgolj remizirali proti Rudarju iz Velenja, ki še naprej ostaja brez zmage v letošnji sezoni. Muraši tako v spomladanskem delu tudi na drugi tekmi na domačem stadionu ostajajo brez zmage.

Prvi so v Fazaneriji zapretili Velenjčani, ko je v 12. minuti za las mimo leve vratnice pomeril Dominik Radić. Domači navijači so morali na prvo priložnost Mure čakati do 18. minute, ko je po podaji Andrije Filipovića s strelom na bližnjo vratnico dlani vratarja Rudarja Radana ogrel Nino Kouter. v 27. minuti je nase spet opozoril Radić, ko je po samostojnem prodoru preigral Kaučiča, a je nato s strelom v daljši vraterjev kot le za las zgrešil cilj. Deset minut pozneje pa so nogometaši Mure povedli. Žan Karničnik se je odločil za močan strel z več kot dvajsetih metrov ter s pravim evrogolom poslal žogo pod prečko in za hrbet nemočnega Radana.

Gostujoči trener Andrej Panadić je med polčasom v slačilnici pustil Borno Petrovića, zamejal pa ga je Sanjin Lelić. Prav Lelić je v 55. minuti z glavo po ostrem predložku Josipa Filipovića ugnal Zalokarja in dosegel svoj prvenec v Prvi ligi Telekom Slovenije. Do konca srečanja gledalci izrazitih priložnosti niso več videli in ostalo je pri delitvi točk.

Mura : Rudar 1:1 (1:0)

Karničnik 37.; Lelić 55.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Danijel Bratušek
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

SANJSKA EKIPA DESETLETJA: Izbiramo defenzivnega centralnega vezista

Bralci ste nazadnje v sanjsko ekipo preteklega desetletja izbrali Martina Mileca, z izboro…