Mariborčani s točko proti Aluminiju niso izpolnili svojih ciljev, vendar pa bodo zamujeno priložnost za nove tri točke vijoličasti morali hitro pozabiti, saj jih že v torek čaka nov obračun, ko bodo v Ljudskem vrtu gostovale Domžale.


Uvodni obračun zadnje četrtine prvenstva se ni izšel po željah Simona Rožmana, a je ena od pozitivnih spoznanj za novega stratega petnajstkratnih državnih prvakov vsekakor dejstvo, da se je po skoraj šestih mesecih pogon vrnil Martin Milec. Devetindvajsetletni bočni branilec, ki je sedemkrat oblekel tudi dres z državnim grbom, je zadnjo tekmo za Maribor odigral 7. novembra proti Domžalam, nato pa ga je zaradi pozitivnega dopinškega testa doletel večmesečni prisilni počitek.

Povsem razumljivo torej, da je Milec po koncu obračuna v Kidričevem bil eden tistih, ki je v mariborskem taboru imel nekaj razlogov za zadovoljstvo, kar je po dvoboju za klubski medij potrdil tudi sam: “Dobro sem se počutil. V drugem polčasu, proti koncu tekme me je sicer nekoliko zmanjkalo, kar pa je razumljivo glede na pomanjkanje ritma, saj je od zadnjega nastopa minilo več kot pet mesecev. Fantom v slačilnici sem dejal, da se ne spomnim, kdaj sem bil nazadnje tako motiviran pred tekmo. Res sem dolgo in nestrpno čakal na vrnitev. Če se bomo vsi tudi v prihodnjih tekmah tako borili, iz srca, verjamem, da se bo v nadaljevanju sezone dobro razpletlo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Otvoritev 34. kroga v ljubljanski Šiški

Športni park Šiška v Ljubljani bo prizorišče uvodne tekme 34. kroga tridesete sezone v prv…