Mariborčani so tudi v Celju nadaljevali z odličnimi novembrskimi predstavami. Vijoličasti so pri aktualnih državnih prvakih slavili z rezultatom 0:2, kar je njihova četrta zaporedna zmaga v tem mesecu.


“Pokazali smo dobro predstavo, ki smo jo taktično odlično odigrali, tako kot smo se pred tekmo dogovorili. To so za nas pomembne tri točke in četrta zaporedna zmaga. Moramo nadaljevati v tem stilu in gremo naprej po nove zmage. Mislim, da smo na terenu dobro stali. Dobro smo delali v obrambi in tudi dali hiter gol. To nas je poneslo, da smo lahko v nadaljevanju bili bolj sproščeni. Vsekakor smo bili na terenu dobro postavljeni in to je bilo ključno. Nadzirali smo potek tekme in te tri točke osvojili zasluženo. Spet smo na vrhu in želimo si tam ostati vse do konca. Do takrat še je seveda daleč, a vsak trening trdo delamo,” je po dvoboju dejal eden najizkušenejših v vrstah Maribora Rene Mihelič, ki je vknjižil drugi nastop v letošnji sezoni prve lige.

Trener Mauro Camoranesi je izkušenemu vezistu namenil dobrih 19 minut in sodnikov dodatek, Mihelič pa si v prihodnje želi še več priložnosti, za kar trdo dela na treningih: “Vsak igralec, ki trenira si tudi želi igrati. Danes sem dobil to priložnost in se zahvaljujem trenerju. Upam, da bo teh priložnosti še več. Seveda ni lahko, ko ne igraš toliko, ampak mi smo profesionalci. Na vsakem treningu moramo delati stoodstotno in ko dobiš priložnost jo je treba čim boljše izkoristit.”

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Celje tudi uradno najboljša ekipa v knežjem mestu

Nedolgo tega se je v Celju odvijala prireditev ‘Športnik Celja’, za leto 2020.…