Mariborčani bodo po reprezentančnem odmoru znova odigrali tekmo v PLTS. V 12. krogu slovenske prve lige jih čaka ljubljanski Bravo, ki ima v zadnjem obdobju velike težave z neučinkovitostjo.


Na zadnjih štirih prvenstvenih tekmah so nogometaši Brava mrežo zatresli le enkrat, do zadetka niso prišli niti v Novi Gorici. Trener rumenih je na zadnjih tekmah na igrišče postavil nekoliko mlajšo zasedbo. Maribor se v Ljubljano podaja z dobro popotnico, ko je v prejšnjem krogu v strelskem obračunu premagal Domžale (4:3).

Trener Grabić razmišlja: “Dobro smo pripravljeni. V dveh tednih brez tekme smo dvignili telesno komponento, ob tem pa znova okrepili naše osnove nogometne igre. Reprezentanti so se vrnili brez poškodb, tako da imamo skoraj popoln kader. To je v teh okoliščinah zares odlična novica. Z nasprotnikom se ne bomo kaj veliko obremenjevali. Poskušali bomo znova odigrati naš model igre. Motiva fantom zagotovo ne bo manjkalo, saj v Ljubljano prihaja večkratni prvak Slovenije. Z visoko intenzivnostjo želimo biti trd oreh za nasprotnika.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žiga Rebevšek
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kosić po novi zmagi: Veseli smo nagrajenega truda

Aktualni državni prvaki iz Celja, so se iz težkega gostovanja v Domžalah domov vrnili z dr…