Zavrčani so včeraj izgubili še tretjič zapored. Po Krki in Gorici so bili od Haložanov boljši še Celjani, ki so se po preobratu veselili prve zmage v sezoni. Marsikdo, ki se je po zadnjem žvižgu sodnika Dragoslava Perića, še zadržal v bližini garderob, zna povedati, da je bilo v gostujoči slačilnici Arene Petrol burno in precej glasno.


Kot smo že poročali, se je kmalu po koncu obračuna od vodenja moštva moral posloviti Ivica Solomun, nič več pa završkega dresa ne bo nosil niti Luka Bogdan, ki se je v Haloze preselil pozimi in spomladi v četi trenerja Solomuna postil zelo vzpodbuden vtis. “Ko sem pred osmimi meseci prišel v Zavrč, je bilo v prvem delu vse dobro, cilje, ki sem si jih zadal, sem izpolnil. Na vsakem treningu in tekmi sem dal vse od sebe. Živel sem športno in na v desetih tekmah, ki sem jih odigral, sem dal res vse od sebe. Prejšnji del sezone je bil res odličen. V letošnji sezoni so v klub prišli novi ljudje, postavili so se novi cilji. Nisem igral veliko, ni bilo tako, kot bi si želel,” je v pogovoru za SNPortal priznal Bogdan, ki je bil pred prihodom v Haloze član danskega HB Kögeja. 19-letni branilec, ki je bil kmalu po prestopu v Zavrč povabljen tudi v mladinsko reprezentanco Hrvaške, poudarja, da klub zapušča po sporazumni prekinitvi pogodbe, ki bi sicer morala veljati še dobri dve leti: “Po sporazumno prekinjeni pogodbi in če se ozrem nazaj, sem lahko zadovoljen s tem, kar sem napravil v Zavrču. Ne želim se zameriti nobenemu v klubu, odhajam s stiskom roke in se zahvaljujem klubu, ki mi je ponudil priložnost. Na tekmi s Celjem nismo bili pravi, saj bi morali osvojiti vse tri točke, potem ko smo vodili z 0:1. Ne bi komentiral svoje igre, ne želim izpostavljati nobenega,” dodaja obetavni Dalmatinec.

Kljub prekinitvi sodelovanja pa želi Bogdan zdaj že nekdanjemu klubu uspešno nadaljevanje sezone, sam pa z iskanjem novega kluba verjetno ne bo imel težav: “Zavrču želim vse dobro v nadaljevanju sezone. Do konca prestopnega roka je še nekaj dni in imam nekaj opcij za prestop drugam. Sem prost igralec, tako da mi bo pri iskanju novega kluba veliko lažje.”

Naloži več sorodnih novic
  • Maribor v zadnji minuti do zmage

    Kako pomembna tekma čaka Maribor v torek je pokazala današnja prva postava proti ekipi Krš…
  • Poraz, ki daje upanje

    Mariborčani so na prvi tekmi četrtega predkroga kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov n…
  • Petarda Maribora za skok na vrh

    Nogometaši Maribora so hitro pokazali, da bodo oni tisti, ki bodo narekovali tempo igre v …
Naloži več novic od Matej Pučko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…