Novi športni direktor Maribora Marko Šuler je povlekel novo potezo. Iz Ljudskega vrta so danes sporočili, da so podaljšali sodelovanje z Rokom Kronavetrom, ki bo za vijoličaste igral še vsaj do konca sezone 2021/22.


Mariborčan, vse odkar je podpisal za klub iz štajerske prestolnice, velja za enega boljših posameznikov v moštvu petnajstkratnih državnih prvakov. V letošnji sezoni je ob 23 nastopih v prvi ligi zbral sedem zadetkov in še eno asistenco. Pogodba z vijoličastimi se bi vezistu, ki je v preteklosti tudi štirikrat oblekel dres z državnim grbom, iztekla ob koncu aktualne sezone, vendar bo ekipi Simona Rožmana sedaj lahko pomagal še vsaj eno leto dlje.

“Vesel sem, da bom lahko še eno leto pomagal ekipi. Zahvaljujem se klubu za zaupanje, ni nam bilo treba zapravljati časa za pogajanja, saj so skupni nameni dobro znani. Prva želja je, da bi že v zaključku letošnje sezone uresničili zastavljen cilj, naslov prvaka. Počutim se sposobnega, da tudi v prihodnje igram na ustreznem nivoju in pomagam moštvu k novim uspehom,” je ob podpisu nove pogodbe za klubsko spletno stran dejal Kronaveter, ki je svoje prve nogometne korake sicer začel pri mariborskemu Železničarju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Drobne pred gostovanjem v knežjem mestu: Gledamo samo in izrecno na sebe

Kidričane po remiju na tekmi z Mariborom čaka pomembno gostovanje pri aktualnih državnih p…